bowlies.blogg.se

Hello Goodbye

Allmänt Permalink0
 
Snart avfärd!
Åker snart till Skövde för att vara med hjärtat en stund innan han börjar jobba. Sen ska jag spela GH och kolla på Andra Avenyn osv. Tidsfördriv. Men först av allt ska jag till Dollarstore och handla lite saker! Fick ju studiebidraget idag. Har inte hunnit träffa Anna och kommer nog inte göra det heller... Känns så jävla surt bara. Dessutom har skolan ändrat våra scheman så vi ska ha lektioner tillsammans med andra gruppen. Det är förjävligt säger jag bara! Och jag älskar fortfarande min bloggdesign.

Almost Easy

Allmänt Permalink0
 
Ny bloggdesign!
Det tog ett tag att få till det. Bakgrunden är inte riktigt rätt, men orkar inte bry mig! Jag är jättenöjd och vill tacka Caroline ännu en gång för att hjälpa mig för jag är så efterbliven, haha. Bilden ovan har jag gjort själv för att hylla Markiplier, typ. Den rosa mustaschen symboliserar honom! Resten tog jag bara för det var snyggt. Vad tycker ni om designen då? Vill gärna höra era åsikter!
 
Igår var jag och syrran hemma hos mamma och kolla på film, åt pizza och lite godis. Det var trevligt. Sen kom brorsan ner en stund sedan drog vi hem till pappa. Idag ska jag inte göra något speciellt. Hör nog av mig till Anna så får vi väl se om hon har tid att ses innan hon åker. Imorgon ska jag nog till hjärtat, hoppas jag. Annars ses vi på fredag. 

Rain, rain go away

Allmänt Permalink0
 
Tråkigt väder!
Hemskt vad det ska regna då. Vädret är ju inte det roligaste direkt. Har lust att gå ut och fotografera men går inte på grund av allt jävla regn. Får se vad jag ska hitta på idag. Blir nog att träffa Anna! Eller jag hoppas på att få träffa henne. Hon flyttar ju snart, bara om några dagar... Åh, vad jag kommer sakna henne! Har sagt det så många gånger nu men det kommer jag verkligen. Har inte träffat hjärtat sen i söndags och kommer inte få träffa honom förrän på fredag... Usch, det känns jättejobbigt. Men tatueringarna läker bra! Haha, det trodde ni aldrig va? Att jag skulle klara av och göra båda två samtidigt? Stolt över mig själv.
Till top