bowlies.blogg.se

Some people

Allmänt Permalink1
Alltså, jag stör mig på folk som säger "Lägg dig inte i" osv. Vadå? Så du får lägga dig i mina problem och mitt liv men jag får inte öppna min käft och säga som jag tycker och tänker? Dessutom så säger inte jag alltid vad jag tycker och tänker. Så jag "lägger mig inte i". När man lägger sig i saker och ting så säger man vad man tycker och tänker inte kommenterar något som "Fan vad kul" eller "Fram med popcornen", bara exempel på en massa skit man kan kommentera. Blir så trött på vissa folk alltså. Kanske dags att lära sig vissa betydelser av saker innan man öppnar käften. Nu ska jag sluta lägga energi på det här och vänta till South Park är färdigt. Tack och hej!

True Blood

Allmänt Permalink0
 
 
Nu har jag fixat annat typsnitt! Vad tycker ni om det? Hoppas ni kan urskilja rubrik och inläggstexten. Idag blir det inte annat än att sitta hemma iallafall. Blir att kolla på True Blood trots allt. Snart måste jag lägga över säsong 2 och 3 till usb-stickan. Har bara lagt över den första säsongen. Vad tycker ni läsare om vampyrserier? Jag tycker verkligen om dom! Eller iallafall True Blood. Ni får gärna tipsa mig om några bra serier så man har något att kolla på när man är uttråkad! Lämna bara en kommentar.

Watch out for this

Allmänt Permalink1
Har fått en ny bloggdesign av en tjej vid namn Caroline. Rätt nöjd faktiskt! Det enda som måste fixas till är typsnittet på rubriken och inlägg. Idag i skolan håller vi på med porträttfotografering och det går väl sådär. Kommer ut lite resultat sen någon dag. Nu är jag halvvägs till min tatuering! Längtar så jävla mycket till jag kan boka tid och bli gaddad. Vet inte vad jag ska göra idag... Har inget att göra rättare sagt. Får väl se om Anna har tid att gå ut en sväng idag med. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Har ingen lust till att bara sitta hemma och döa! Man kan ju alltid kolla på True Blood men får ju inte röka hemma hos pappa så avstår till senare ikväll. Jag får tacka Caroline får bloggdesignen! :)
Till top